Bint Beef

FRA-BER PRE CERA EXTRA KG5

Kodi: FB71494
Referenc 1 Referenc 2

Ky produkt ka një veprim lustrues dhe pH i tij është i rregulluar. Detergjent me shkumë të lartë, specifik për instalimet automatike të larjes së makinave. Rregullon pH në makinë; është lehtësisht i shpëlarë dhe i domosdoshëm për përgatitjen e fazës tjetër të larjes. Veçanërisht i përshtatshëm për sistemet e tunelit dhe rrokullisjes. Mund të përdoret gjithashtu si shampo furçesh nëse hollohet 1:10 me një pompë impulse 10-15.